Μπαταρίες Μολύβδου Οξέος (traction) MIDAC

MIDAC LOGO 2Οι μπαταρίες έλξεως της MIDAC εξασφαλιζουν την πορεία της επιχείρησής σας στο μέλλον, διασφαλίζοντας την κίνηση και τη σωστή λειτουργία των βιομηχανικών ηλεκτρικών οχημάτων σας.

Η STANEK σε άμεση συνεργασία με τη MIDAC διαθέτει μια ευρεία γκάμα στοιχείων μπαταριών μολύβδου οξέος (έλξης) πλήρως εναρμονισμένη με τα διεθνή πρότυπα DIN και BS, καλύπτοντας το σύνολο των ενεργειακών απαιτήσεων των μηχανημάτων σας.

Η εφαρμογή των μπαταρίων αυτών βρίσκει χρήση σε:

  • Ηλεκτροκίνητα Παλλετοφόρα Αντιβάρου
  • Ηλεκτροκίνητα Παλλετοφόρα
  • Ηλεκτροκίνητα Παλλετοφόρα με Ιστό.
  • Μηχανές Καθαρισμού.
  • Πλατφόρμες Ανύψωσης-Εργοεξέδρες
  • Ηλεκτροκίνητα Οχήματα


Ολοκληρωμένες λύσεις ισχύος

Η MIDAC είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους κατασκευαστές βιομηχανικών μπαταριών κίνησης και προσφέρει μια πλήρη γκάμα κυψελών κίνησης DIN "MDL" που ξεκινούν από 2PzS100 έως 10PzS1600 σε τυποποιημένη παραγωγή, συμπεριλαμβανομένων ειδικών προϊόντων έως 12PzS1920 κατόπιν παραγγελίας. Η προσφορά προϊόντων συμπληρώνεται από μια προσανατολισμένη προς την αγορά σειρά κυψελών βρετανικού προτύπου "MBS" από 55 έως 105 Ah πλάκα είναι διαθέσιμη.

Οι κυψέλες και οι μπαταρίες MIDAC μπορούν να εξοπλιστούν με ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ για την επίτευξη μέγιστων επιδόσεων και αξιόπιστης χρήσης. Είμαστε στη διάθεσή σας για να κατανοήσουμε κάθε ανάγκη σας, να μελετήσουμε και να παρέχουμε την οικονομικά αποδοτικότερη λύση που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

motive 3dΧαρακτηριστικά

1 - Καπάκι
Αποκλειστικός σχεδιασμός MIDAC, προσαρμοσμένος για push-in βύσματα και τοποθέτηση του συστήματος Air-Tech (φόρτιση με ανάμιξη αέρα), επιτρέπει τη βέλτιστη στεγανοποίηση των ακροδεκτών μέσω ειδικών ελαστικών δακτυλίων.
2 - Στύλος
Στιβαρή διατομή, με ένθετο σπείρωμα M10 σχεδιασμένο για να εξασφαλίζει υψηλή ηλεκτρική αγωγιμότητα και τα καλύτερα μηχανικά χαρακτηριστικά.
3 - Σύνδεσμος μεταξύ των κυψελών
Αποκλειστικός σχεδιασμός MIDAC, εγγυάται την τέλεια ηλεκτρική σύνδεση μεταξύ των κυψελών, εξασφαλίζοντας πλήρη μόνωση των αγωγών.
4 - Διαχωριστής
Μικροπορώδες περίβλημα από πολυαιθυλένιο, για να εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και πλήρη μόνωση μεταξύ θετικής και αρνητικής πλάκας, ενώ παράλληλα επιτρέπει την ελεύθερη ροή του ηλεκτρολύτη σε όλο το κελί.
5 - Θετική πλάκα
Σωληνοειδής σχεδίαση με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία γάντζου και ακίδες-πλέγμα που παράγονται με χύτευση υπό πίεση, ώστε να εξασφαλίζονται υψηλά μηχανικά χαρακτηριστικά και μέγιστη ικανότητα μεταφοράς ρεύματος.
6 - Αρνητική πλάκα
Πυκνή με πλέγμα σχεδίασης κλωβού για βελτιωμένη συγκράτηση του ενεργού υλικού και υψηλή ηλεκτρική αγωγιμότητα.

Θέση Πήλιζα
Τέρμα Μακρυγιάννη
Μάνδρα Αττικής, 19600
Τ: 216 5002500
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


© Stanek AEBE. All rights reserved. Powered by Pyro Graphics.